scheurkalender

Cookjes niet voor bij de melk maar om deze website beter te laten werken middels de statistiekgegevens die we verzamelen.
OK

Scheurkalender

Heeft u al een scheurkalender voor komend jaar? Of eentje die je kunt scheuren wanneer je wil? Onderwijsheden is een scheurblok gericht op onderwijs. Een scheurkalender en met een selectie van mooie spreuken gericht op onderwijs en opvoeding speciaal voor leerkrachten en ouders/opvoeders. Het scheurblok bestaat uit 200 spreuken (schooldagen) en is verkrijgbaar voor ? 12,50. De kalender is voorzien van boorgaten en op te hangen. Onderwijsheden is tot stand gekomen door de selectie van spreuken samengesteld door Ivo Mijland en Roy Claassen (@tegeltjeswijs). De tegeltjeswijsheden zoals te vinden in de scheurkalender zetten aan tot nadenken, prikkelen onze idee?n over onderwijs en opvoeding.

Scheurblok 2018

Het scheurblok 2018 Onderwijsheden is leverbaar vanaf 8 januari 2018 maar biedt in tegenstelling tot de meeste kalenders geen dag /datum gebonden vellen maar 200 dagen vrij scheuren. Wil je zeker weten dat je de hem op tijd in huis hebt, bestel hem dan vandaag nog en ontvang 10% korting op uw bestelling.

Hoe het allemaal begon

Jaren lang geleden begon Roy Claassen met het twitter-account @tegeltjeswijs. Gepassioneerd over de traditionele tegelspreuken vond hij het leuk om de beste en leukste te delen op social media. Al snel werd het account populair en was zelfs een tijd een van de grootste twitter-accounts van Nederland. Tot op deze dag groeit het account op twitter nog steeds en worden dagelijks tientallen spreuken geretweet maar zijn er ook mensen die spreuken insturen. Zo ook onderwijs coach, auteur en cabaretier Ivo Mijland die met enthousiasme de mooiste spreuken instuurde. Na een tijdje kon niet uitblijven dat de twee spreuken liefhebbers bijeen zouden komen. Zo ontstond na maanden van selecteren en zelfs het bij bedenken van prachtige spreuken, een scheurkalender met 200 spreuken! Gericht op het onderwijs is de onderwijsheden scheurkalender met de hoge kwaliteit interessant voor iedereen en in het bijzonder voor mensen werkzaam in het onderwijs.

Meer informatie over “Onderwijsheden