Onderwijs scheurkalender

Cookjes niet voor bij de melk maar om deze website beter te laten werken middels de statistiekgegevens die we verzamelen.
OK

Het doel was om een onderwijs scheurkalender te maken met spreuken die passen bij het onderwijs. Met Onderwijsheden heeft u een onderwijs scheurkalender voor op school met 200 schooldagen scheurplezier. De selectie van 200 gezegden, quotes en spreuken ofwel wijsheden zijn van hoge kwaliteit en hebben het doel tot denken aan te zetten, de inspireren of te motiveren. “Onderwijsheden” is een uitgave van uitgeverij Quirijn en is tot stand gekomen door de makers van “Tegeltjeswijs”.

Onderwijs scheurkalender

De scheurkalender in ten opzichte van andere scheurkalenders eentje met een wat serieuzere toon. De selectie is met veel aandacht geselecteerd waarbij telkens de vraag gesteld werd: “Past deze bij het onderwijs en wat voor effect moet het lezen ervan hebben”.

De onderwijs scheurkalender is per stuk te bestellen en we bieden kortingen aan voor staffels. (op de webshop kun je tot 200 stuks per keer bestellen)

Het is een leuk presentje voor leerkrachten maar ook ouders zullen het kunnen waarderen. Een deel van de wijsheden is prima klassikaal (bovenbouw) toe te passen en het is de moeite waard leerlingen te vragen wat ze van bepaalde spreuken vinden.

Scheuren wanneer je wil (dus ook nog in 2020 etc…)
Je kunt de scheurkalender gebruiken wanneer je wil. 200 schooldagen lang bijvoorbeeld maar ook volgend jaar nog! Dit komt omdat we de kalender niet gebonden is aan weeknummers/dag of datum.